3 Modetips voor ouders om meisjes slim en praktisch te kleden

Heb jij een meisje en wil je haar mooi en charmant kleden, en tegelijkertijd voorzien van praktische kleren voor de alledaagse activiteiten? Gelukkig zijn er een paar fantastische manieren om indruk te maken en je kleintje te laten stralen. Om je hierbij te helpen, hebben we in dit artikel een paar tips op een rijtje gezet die je kunt volgen bij het aankleden van jouw kleine meid.

1. De sleutel is kleur

Levendige kleuren en patronen zijn de sleutel om elke outfit een enthousiaste en levendige, maar toch charmante en elegante uitstraling geven. Zoek samen met je kleine meid uit welke kleuren ze het beste vindt passen en stijl en combineer dan verschillende outfits! Houd er wel rekening mee dat de kleuren die jullie kiezen goed te mixen en matchen zijn. Je kunt bijvoorbeeld contrasterende kleuren combineren, waaronder wit en zwart, blauw en oranje, rood en groen, roze en wit,  of verschillende tinten van dezelfde kleur, zoals bruin en bordeaux.

Is het aan jou om jouw kids stijlvol en kleurrijk te kleden? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de kledingcollectie van Name It voor de leukste jongens en meidenkleding waar je alle modieuze kledingstukken en accessoires vindt die je kinderen graag zouden willen hebben!

2. Vind elegantie in de eenvoud

Soms hoeft het leven niet ingewikkeld te zijn. Hetzelfde geldt voor kleding: kies in plaats van drukke en slordige outfits voor kleding met eenvoudige maar elegante en gedurfde patronen. En je hebt helemaal niet veel spullen en accessoires nodig om je kleine meid mooi aan te kleden. Als je een mooie jurk combineert met een fleurige haarband, ga je eenvoudig en stijlvol te werk. Dus je meisjes hebben geen ingewikkelde outfits nodig om goed voor de dag te komen!

3. Schroom niet voor tweedehands en outletwinkelen

Tweedehands kleding kopen of outletwinkelen zijn een van de beste manieren om geld te besparen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat je kleine meid de kleding graag draagt, dankzij jouw stijlvolle en praktische modekeuzes! Tweedehands kleding kopen of op zoek gaan naar een kinderkleding sale kan verstandig zijn, want het is nu eenmaal zo dat kinderen snel uit hun kleren groeien. De ene dag kan een bepaald kledingstuk als gegoten passen, de volgende week misschien niet. Kortom, als je winkelt op sites voor tweedehands kleding, outlet stores of in winkels met sale, kun je geweldige kleding kopen tegen de laagste prijzen. En bovendien voorkom je dat anderzijds goed passende en beeldige kleding plotseling ongebruikt blijft, wat natuurlijk ontzettend zonde zou zijn!