Aanrader: bedankjes van Memoriae

foto_hartjes_lolly_

Al een tijdje zit ik erover na te denken om mijn collega’s bedankjes te sturen. Zij hebben de laatste tijd namelijk erg hard gewerkt. Hier mag dan ook zeker extra beloond worden. Daarom leek het mij een leuk idee om hen bedankjes te sturen. Dit had ik namelijk gezien bij een ander bedrijf. Zelf weet ik er niet veel vanaf. Daarom leek het mij een verstandig idee om het internet op te gaan en naar de mogelijkheden te kijken.

Internetmemoriae logo

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die allemaal interessante aanbiedingen vertonen. Ook hebben zij allemaal een goede service en een goede website. Toch kies ik maar voor een bedrijf, namelijk Memoriae. Dit is veruit het beste bedrijf dat ik ben tegengekomen op het internet. Zij hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en weten de beste service te leveren. Ik had namelijk nog een paar vragen over de zelfgemaakte bedankjes, die de medewerker over de telefoon vriendelijk beantwoordde. Geweldig bedrijf! Nu weet ik ook wat ik wil voor mijn collega’s. Het wordt dan ook een mooi eindresultaat met het logo van het bedrijf er op. Ook mijn baas vindt dit een mooi idee.