afvallen

Na een veel te lange, dikke periode was ik helemaal klaar met mijn lijf. De hele dag was ik met eten bezig en snoepte ik veel te veel. Futloos en nergens meer zin in. Dat was niet alleen omdat ik veel te zwaar was, maar ook omdat ik niet voldoende vers voedsel tot mij nam.
Ik ontdekte een poosje geleden de website van Slinc en zag een webshop vol met voedings-supplementen. Altijd gedacht dat dit soort producten fout waren. Dit is echter onwaar. Naast een normaal voedingspatroon zijn deze supplementen een prima aanvulling. Samen met de coach, die bij mij in de buurt woont, zijn we aan de slag gegaan om een afvalprogramma te maken.

afvallen

Gewoon lekker eten

Het programma wat je kunt volgen bij Slinc is precies op jou leven aangepast. Voedsel wat jij lekker vindt en een sport beoefenen die jou ligt. Ik ben weer gaan zwemmen. Heerlijk om je weer als een vis in het water te voelen. Gewoon weer in een normale maat badpak mijn baantjes trekken. Wie had dat ooit gedacht. De afslanksupplementen zijn gemakkelijk online aan te schaffen en zijn prima te doen. Ik zit al bijna aan fase 2. Nog een paar kilo’s en ik mag naar de stabiliteitsfase.