Afspraak bij de interieurstylist in Den Bosch

interieurstylist in Den Bosch

Wij hebben een afspraak gemaakt bij de interieurstylist in Den Bosch. Nienke van Rooij is de naam van deze styliste en zij zal ons helpen met onze wensen. Al een tijd liepen wij met het idee om onze woonkamer aan te pakken, alleen de vraag was hoe. Meerdere websites zijn wij hier al op aan heet zoeken, echter zonder resultaat. Als wij een leuk interieur hadden gezien, was dat niet geschikt voor ons eigen huis. Daarom leek het ons verstandig om hier een expert bij te halen. Iemand die veel verstand heeft van inrichtingen en ontwerpen.

De interieurstylist in Den Bosch heeft er kijk op

Nadat wij een afspraak met Nienke hebben gemaakt is zij bij ons thuis geweest. Hier kon zij makkelijker een ontwerp maken, van de inrichting van onze woonkamer. Het resultaat is zo mooi, echt een verschil van dag en nacht.

Nienke van Rooij heeft echt kijk op details, Details waar wij niet eerder aan gedacht hebben. Zoals een open haard! Wij kunnen nu gezellig deze haard aansteken en genieten van de warmte en het knappende vuurtje. Ben jij ook van plan om jouw woning anders in te richten, of wil jij alleen advies hebben, maak dan een afspraak met Nienke.