Autorijles volgen in Sittard

theorie

Ben jij van plan om je autorijbewijs te halen? Neem dan een kijkje op de website rijtop.nl. Zij bieden autorijles in Sittard en omgeving. Wanneer je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen. Op je 17de mag je dan al afrijden en de weg op maar nog niet alleen, er moet dan een begeleider naast zitten die je op jouw rijbewijs hebt aangegeven. Diegene moet wel minimaal 5 jaar in bezit zijn van zijn/haar rijbewijs. Wanneer je 18 bent mag je alleen de weg op. 

autorijles sittard

Lespakketten 

Wanneer je begint met rijlessen moet je een keuze maken van een lespakket. Hiervoor wordt je geholpen door middel van een intake rijles. Tijdens deze les wordt er gekeken welk pakket bij jou past en kan jij kijken of je de rijschool fijn vind. 

Rijtop biedt verschillende pakketten, maar ook losse rijlessen. Je hebt het starterspakket, hierbij krijg je 20 lessen en een praktijkexamen. Het pakket daarna is een pakket van 32 lessen met praktijk examen. De pakketten lopen op tot 40 uur in een pakket. 

Daarnaast is er een mogelijkheid voor een spoedopleiding van 10 dagen. Hierbij krijg je 40 lessen verdeeld over 10 dagen met een tussentijdse toets en op de 11de dag je praktijkexamen.