ballonvaren

Wil jij jouw geliefde verrassen met een unieke ervaring? Kies dan voor ballonvaren en geef de persoon van wie jij houdt de beste dag van zijn of haar leven. Je hebt tegenwoordig veel manieren om op een romantische date te gaan, het is aan jou om een unieke date uit te kiezen. Met een reis door de lucht is het zo goed als zeker dat je één van de beste dates hebt uitgekozen.

Romantisch in de lucht

Wat de date zo romantisch maakt is het feit dat jij alleen met je partner door de lucht zweeft en je zelf kunt kiezen wat voor dingen je mee aan boord neemt. Denk aan een heerlijke rode wijn en een mandje gevuld met allerlei verschillende lekkernijen. Je kunt een goed gesprek voeren en ongestoord genieten van elkaars gezelschap.

Na de date

Na het daten in de ballon kun je ook nog door naar een andere activiteit, ga bijvoorbeeld nog naar de bioscoop of lekker hangen in een barretje. Je kunt tenminste napraten over deze nieuwe ervaring en jouw avond tot een mooi einde brengen. Het is dus een goed moment om te kijken of het niet tijd wordt voor een date in de lucht met een grote ballon.