https://bitvavo.com/eos?locale=nl

EOS is niet de eerste en zal zeker niet de laatste cryptocurrency zijn die claimt dat het de Ethereum Killer is. Toch lijkt rondom EOS een stuk meer hype te zijn geweest dan bij de gemiddelde andere “Ethereum Killer”. Veel mensen zijn er nog steeds van overtuigd dat EOS een veel betere versie is van Ethereum.

 

De cryptomunt wordt daarom ook wel gekscherend “Ethereum On Steroids genoemd”. Waarom zijn er zoveel mensen fan van EOS? Wat maakt deze munt zoveel beter dan Ethereum? Laten we beginnen bij het begin: waarom zou er überhaupt een betere versie van Ethereum nodig zijn? https://bitvavo.com/eos?locale=nl

 

EOS kopen met iDeal

 

Wij zijn erg te spreken over Bitvavo. Het bedrijf laat een betrouwbare indruk achter en de mogelijkheid om meerdere cryptomunten op 1 plek veilig op te slaan is zeer interessant. De aanbieder wil uitblinken in gemak en daar slaagt het naar onze mening uitstekend in.

 

Maar zij zijn niet de enige mensen met een positieve mening over dit bedrijf. De welbekende website Trustpilot staan veel ervaringen over Bitvavo en het overgrote deel is erg positief over deze online handelaar Bitvavo.com.

 

Bron: https://bitvavo.com/eos?locale=nl