Deze rijschool Nijmegen is wat mij betreft een topper!

rijschool nijmegen

Zijn jullie al bekend met deze rijschool Nijmegen, genaamd Wesseldijk? Ik ben hier terecht gekomen doordat ik er meerdere positieve verhalen over hoorde. Vandaar dat ik zo nieuwsgierig was en zelf eens naar hun website ben gegaan. Ik moet zeggen dat wat ik zag mij enorm beviel. Vooral de prijzen zijn hier laag. Zoals de meeste van jullie weten is het nemen van rijlessen geen goedkope zaak. vandaar dat het fijn is om zo’n website te kennen. Verder is het hier ook mogelijk te kiezen tussen verschillende pakketten. Op deze wijze kun je dus zelf bepalen wat jou voorkeur is.

Zo hoorde ik laatst dat mijn neef hier ook rijlessen heeft gevolgd. Ik kwam hem laatst namelijk tegen in zijn nieuwe auto. Hij wist dus ook dat ik op zoek was naar een rijschool. Toevallig noemde wij toen allebei dezelfde naam.

rijschool nijmegen

Professionele begeleiding

Wanneer je naar verkeersschoolwesseldijk.nl gaat zul je zien dat zij alleen maar instructeurs in dienst hebben die voorzien zijn van een certificaat. Hierbij krijg je dus ten alle tijden de garantie dat je een professionele instructeur hebt. Toen ik hier mijn rijlessen had, werd dit ook bevestigd. Ik was in het begin namelijk behoorlijk zenuwachtig. Mijn instructeur zag dit en ging het gesprek met mij aan. Hij vertelde duidelijk wat ik moest doen en stelde mij op deze wijze gerust. Vervolgens kreeg ik dan ook meer zelfvertrouwen en gingen de rijlessen dan ook steeds beter.

Wat wellicht ook nog interessant is om te weten is dat Wesseldijk ook rijlessen voor zakelijk bestuurders aanbied, dus doe je voordeel ermee!