E-mail nieuwsbrief maken: 3 handige tips

e mail nieuwsbrief laten maken

Natuurlijk kun je jouw e-mail nieuwsbrief laten maken door een specialist, maar misschien doe je het wel liever zelf. Maar hoe maak je nu zelf een goede e-mail nieuwsbrief? In dit artikel geven wij je een aantal handige tips.

e mail nieuwsbrief laten maken

1. Maak gebruik van afbeeldingen

Het is belangrijk dat jouw e-mail er aantrekkelijk uitziet en de lezer daardoor ook verleidt om verder te klikken. Je hoeft niet eens per se een hele lay-out te maken, zolang je maar afbeeldingen in je e-mail gebruikt. Dit is een stuk beter dan alleen een stuk tekst.

2. Zorg dat je onderwerp regel opvalt

Vaak krijgen je e-mail volgers meerdere e-mails per dag. Waarschijnlijk worden niet alle e-mails gelezen. Natuurlijk wil je wel dat jouw e-mail volgers je e-mail nieuwsbrief lezen. Om ervoor te zorgen dat zij dit ook doen, is het belangrijk om een opvallende onderwerpregel te maken.

e mail nieuwsbrief laten maken

3. Gebruik call-to-actions

Waarschijnlijk wil je niet alleen dat je e-mail volgers de mail lezen, maar je wilt ook dat ze doorklikken naar een blog of een product kopen. Daarom moet je duidelijke call-to-actions in je e-mail verwerken die de lezer direct vertellen wat hij of zij moet doen.