Een goedkoop relatiegeschenk: armbandjes of aanstekers bedrukken

Aanstekers bedrukken

Aanstekers en armbandjes worden door veel mensen gezien als strooigoed en dit is het ook. Aanstekers of armbandjes met een logo zijn een van de goedkoopste relatiegeschenken en ze zijn enorm veelzijdig. Voor relatief weinig geld kun je erg veel mensen bereiken. Het formaat kun je aan mensen in de hand geven bij het einde van bijvoorbeeld afspraken. De mogelijkheden zijn enorm, armbandjes of aanstekers bedrukken.

Aanstekers

Een aansteker is een voorwerp met brandstof erin waarmee je bijvoorbeeld een sigaret of een barbecue kunt aansteken. Aanstekers zijn er in verschillende vormen en maten te vinden, dus dit is ideaal om gepersonaliseerd te maken. Aanstekers kun je nooit genoeg hebben, dus bijna iedereen zal dit relatiegeschenk aannemen. Al ligt het jaren in de kast zonder het te gebruiken, het is iets wat je altijd op voorraad moet hebben. Op deze manier wordt onbewust de naam of het logo wat erop staat, verspreid.

Armbandjes

Armbandjes zijn altijd enorm populaire voorwerpen die je altijd wilt hebben. Er zijn enorm veel verschillende kleuren, vormen, stijlen, etc. Je hebt dus erg veel keuze. Mensen zijn altijd erg blij als ze armbandje krijgen. Het is niet altijd voor hunzelf, maar dan denken ze aan bijvoorbeeld kinderen, kleinkinderen of kinderen uit de buurt. Er is altijd wel iemand anders die je er blij mee kunt maken, dus dan wordt het altijd aangenomen.