Een groenproject realiseren

Een groenproject realiseren komt meer bij kijken dan je denkt, want je wilt natuurlijk ook dat het groen zich gaat ontwikkelen en hoe zit het met het beheer, het onderhoud en de kosten? Hoe zit het met wet- en regelgeving?

BTL Advies voor groene kwaliteitsoplossingen

BTL Advies heeft experts in huis die alles weten van groen. Zij denken graag met je mee; niet alleen over het ontwerp maar ook over de technische uitwerking, de aanbesteding en de vorm van het contract. De bedoeling is dat jouw groenproject toekomstbestendig is en voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Hiervoor heeft BTL Advies diverse specialisten in dienst, zoals beplantingsadviseurs, projectleiders, technisch adviseurs, landschapsarchitecten, tuinontwerpers, ecologen en mensen die kennis hebben van natuurwetgeving.

Belastingvoordelen groene investeerders

Er zijn in Nederland een aantal voordelen als je belegt in groen. Dit is veelal in de vorm van belastingvoordeel. De bank kan je dan een groenverklaring geven voor een lening die een lagere rente heeft. De overheid moedigt op deze manier groene projecten en groene investeringen aan. Daarnaast zijn er subsidies voor groenprojecten. Check hiervoor de webpagina van de overheid (RVO).

BTL Advies is compleet

Met BTL bereikt u een goed resultaat door een goede voorbereiding, waarbij alle details worden meegenomen. Zo ontstaat er een plan dat toegevoegde waarde heeft. De experts van BTL helpen je bij het vertalen van jouw ontwerp naar een aanbesteding. Daarbij wordt er rekening gehouden met risicobeheersing en planning, zodat het budget niet wordt overschreden. Het is dus een nauwgezette en praktische werkwijze.

Persoonlijk advies

Voor een persoonlijk advies kan je een afspraak maken via het webformulier of je download of bekijkt de brochure BTL-advies. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook. Bel dan 06-53 25 00 15 en stel je vraag aan Dennis van Heumen, projectleider bij BTL.