Een hovenier voor Helmond en omstreken

hovenier Helmond

Wanneer jij op zoek bent naar een hovenier Helmond, dan ben je hier bij van Someren aan het juiste adres. Al jaren was ik zelf druk in mijn tuin bezig om er iets van te maken. Verder dan het onkruid eruit halen kwam ik niet, omdat ik totaal geen groene vingers heb. Tot op een gegeven moment bij mijn buren een bus voor kwam rijden met de tekst Someren erop. Hier stapten drie mannen uit, waar ik later achter kwam, dat dit tuinmannen waren. Binnen vanuit mijn luie stoel heb ik deze mannen in de gaten gehouden.  hovenier Helmond

Wat een prachtige tuin

Hoewel ik er geen dagelijkse bezigheid van gemaakt heb, was ik stilletjes wel bijzonder jaloers op onze buren. Ook zij waren al jaren druk om het onkruid weg te halen en er iets moois van proberen te maken. Maar nu hadden zij de koe bij de horens gevat en er werk van gemaakt. Door de hovenier uit Helmond hebben zij nu een gigantische mooie tuin gekregen. Eentje waar ik bijzonder jaloers op ben. Want niet alleen hebben zij een mooi gazon, er zijn nu ook meerdere plekken om te gaan zitten en zelfs voor de bbq is een speciale ruimte gemaakt.