Een infraroodcabine kopen om ultiem te ontspannen

Infraroodsauna kopen

Een infraroodcabine kopen was altijd al een wens van me geweest, want het leek me echt heerlijk om thuis een sauna te hebben. Een vriendin van me had er al een thuis en daar heb ik wel eens dankbaar gebruik van gemaakt. Iedere keer kwam ik er helemaal ontspannen en zen uit, dus besloot ik op een gegeven moment om ook te gaan sparen. Ik kon echt niet wachten om er zelf eentje te kopen, maar vorige maand heb ik er dan toch een besteld bij Bodyfit.

Thuis

Een infraroodcabine kopen bij Bodyfit was echt het beste idee ooit

Als eerste wil ik graag kwijt dat ik enorm tevreden ben over de service van Bodyfit. Ik twijfelde namelijk over welke infraroodcabine het beste bij mij zou passen en welke ik zou moeten kopen. Ik heb hierover telefonisch contact gehad met een medewerker en hij was heel erg behulpzaam. Uiteindelijk heb ik voor de Nobel Sauna 110 in rood cederhout gekozen en heb ik de ergonomische ruggensteun, vloerverwarming, professionele LED-kleurentherapie en de Nobelflex erbij genomen. De bezorging en aansluiting van de cabine was zeer eenvoudig, dus ik kon op dezelfde dag van de bezorging al genieten van een avondje relaxen in mijn eigen sauna. De cabine kostte aardig wat, maar ik kan je zeggen dat ik een infrarood sauna kopen echt dubbel en dwars waard vind. Ik heb de sauna nu pas een maand, maar ik weet echt zeker dat ik hier nog jarenlang plezier van ga hebben. Ik ga er wekelijks minstens drie keer in en soms komen ook vriendinnen van me om lekker te ontspannen. De cabine is groot genoeg om er met zijn tweeën in te zitten. Er zit ook aromatherapie bij en het is echt heerlijk om bijvoorbeeld frisse eucalyptus in te ademen terwijl je in de cabine zit!

Service