Een makelaar op Bonaire vinden: hoe doe je dat?

makelaar Bonaire

Een huis kopen op afstand is misschien ingewikkeld maar het kan wel. Vaak als je een huis wil kopen in een ander land dan moet je daar ook eerst een makelaar vinden. Een makelaar op Bonaire nodig? Gelukkig hebben wij nauwe banden met de eilanden en is dat goed mogelijk, maar er zijn wel een aantal dingen die je vooraf moet weten.

Bekijk het portfolio

Als je twijfelt over welke makelaar op Bonaire bij jou past, kijk dan simpelweg naar het portfolio. Spreken deze huizen jou aan? Zit er iets tussen dat je wel zou willen of waar je eventueel eerder een bod op had gedaan? Dan is dit misschien de makelaar voor jou. Vind je dat ze eigenlijk maar een beperkt aanbod hebben? Dan moet je misschien nog even verder kijken.

makelaar Bonaire

Bellen en niet mailen

Contact via de mail is heel handig in deze tijden maar het is altijd goed om ook even op een andere manier contact te hebben. Telkens op en neer vliegen voor een bezichtiging schiet natuurlijk niet op maar het is wel goed om even te bellen en elkaars stem te horen. Een kennismaking voelt dan toch iets persoonlijker.