Een prachtige sleutelhanger met foto van mijn huisdier

sleutelhanger met foto

sleutelhanger met fotoEen tijdje terug wilde ik heel erg graag een sleutelhanger met foto van mijn hond hebben. Hij is een tijdje terug overleden en dit leek mij een goede herinnering aan hem. Zeker als het er eentje zou zijn van goede kwaliteit, dan gaat hij mijn hele leven mee. Zelf had ik geen flauw idee waar ik zoiets kon gaan kopen, dus hiervoor ben ik op internet gaan zoeken. Daarbij kwam ik al snel uit bij Hoezzi, waarvan ik wist dat een vriendin hier wel eens iets had gekocht. Toen heb ik haar even gevraagd naar haar ervaringen en zij vertelde mij dat zij heel erg positief hierover was. Dat gaf mij veel vertrouwen in hun producten, dus toen heb ik een bestelling geplaatst.

Heel erg blij mee

Een dag later had ik mijn sleutelhanger met de foto al in huis. Hij paste gewoon door de brievenbus, dus ik hoefde er niet eens voor thuis te zijn. Ik kon echt niet wachten met het openen van het pakketje, dus dat heb ik toen direct gedaan. Hij is nog mooier geworden dan ik had verwacht en ik werd er zelfs een beetje emotioneel van. Mocht jij hier ook interesse in hebben, dan moet jij zeker even een kijkje nemen bij deze webshop!