Een skivakantie in het mooie Frankrijk

Vanaf de start van de winter zijn er een hoop mensen die op vakantie gaan om de sneeuw te bezoeken en om te genieten van winstersporten zoals skiën, snowboarden en langlaufen. Het is dan ook geen verassing dat heel veel mensen voor de periode van de skivakanties naar Frankrijk gaan. Hier is namelijk een hoop gebergte waar je gemakkelijk kan genieten van een dikke pak sneeuw en een mooie omgeving. Frankrijk heeft dan ook een hoop populaire skigebieden, het kan daarom lastig zijn om een bestemming voor je skivakantie te kiezen. Wil je meer weten over waar je het beste op skivakantie kan gaan in Frankrijk? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Een dik pak sneeuw en hele hoge bergen

Wanneer je op skivakantie gaat dan zijn er twee dingen waar je natuurlijk echt naar op zoek bent, en dat is een dik pak sneeuw en hoge bergen om van af te kunnen skiën. In Frankrijk kan je dit heel veel vinden in verschillende gebieden, maar ons favoriete gebied voor een skivakantie in Frankrijk is toch wel echt skigebied Abondance. Hier is de natuur heel erg mooi en kan je bijna altijd rekenen op een mooie sneeuwlaag.

Een fijn verblijf om uit te rusten van het skiën

Als je van plan bent om het skigebied Abondance te gaan bezoeken, dan wil je natuurlijk ook wel een fijn verblijf waar je lekker kan uitrusten na een dag skiën. Een van de mooiste parken daar in de buurt is het vakantiepark Portes du Soleil. Hier heb je een hoop mooie verblijven waar je volledig tot rust kan komen en waar je dan ook lekker samen kan komen met je reisgezelschap na een dag in de sneeuw. Zo kan je genieten van je vakantie.