Engineering vacatures in Vlaardingen: een breed vakgebied

engineering vacatures vlaardingen

Er zijn een aantal sectoren die zoveel verschillende takken en beroepen omvatten dat het bijna niet is uit te leggen. ICT is er zo eentje maar ook engineering is zeer breed. Engineering vacatures in Vlaardingen en omgeving zijn er dan ook genoeg. Het is echter altijd de vraag of er iets tussen zit voor jou.

De haven

Vlakbij Vlaardingen vind je natuurlijk de haven van Rotterdam. Er is veel behoefte aan ervaring in engineering in die regio. Het is dan ook niet gek dat er best wat  vacatures te vinden zijn. Ben jij benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Dan kun je eens online kijken wat de mogelijkheden zijn. 

engineering vacatures vlaardingen

Engineering en ingenieurs

Er is een veel voorkomende misvatting over dit vakgebied. Hoewel een engineer verwantschap heeft met een ingenieur, hoeft een engineer niet altijd een ingenieur te zijn. Dit maakt het vakgebied ook zo breed. Wel houdt engineering zich bezig met ontwikkelingen op technisch gebied. Dit kan het ontwerpen zijn van technische systemen, maar ook de productie.

Verschillende opties

Een keuze die je kunt maken als het om dit vakgebied gaat is die van de olie- en gasindustrie. Daar liggen volgens experts veel kansen als het gaat om specialiseren in de toekomst.