Fantastische Gabor enkellaarsje

Gabor enkellaarsje

Eindelijk heb ik mijn droombestelling kunnen doen, een Gabor enkellaarsje. Deze heb ik online via de website van vanBommel besteld. Het leuke hieraan is dat ik deze modellen niet in de winkel heb gevonden, maar wel op de website en dat binnen drie muisklikken. Mijn vriend was voor hem zelf op zoek naar leuke slippers voor de zomer. Toen hij op de website aan het zoeken was werd ik ook een beetje nieuwsgierig. Want niet alleen leuke modellen voor de heren, ook aan de dames was gedacht. Nadat mijn vriend klaar was met shoppen, mocht hij de bestelling nog niet versturen, eerst wilde ik voor mijzelf nog kijken. Gabor enkellaarsje

Leuk!!

Inmiddels is mijn Gabor enkellaarsje al gearriveerd en ik moet zeggen dat ze in het echt veel en veel mooier zijn dan op de foto. Maar wat natuurlijk belangrijker is, ze zitten als pantoffels. Hier kan ik de vierdaagse wel mee lopen! Ook de bestelling van mijn man is in goede aarde ontvangen en ook hij zegt dat zijn schoenen nog beter lopen dan zijn pantoffels. 

Ben je ook nieuwsgierig dan de mooie spullen die je hier online kan kopen, neem dan maar snel een kijkje op deze website. Wie weet loop jij eerdaags ook de vierdaagse mee.