Foodtruck bruiloft huren?

foodtruck bruiloft

Een leuke foodtruck voor bruiloft huren voor een normale prijs? Kijk dan eens op Google hoeveel aanbieders er zijn. Dit maakt het soms lastig om een keus te maken. Het is daarom van belang om goed te kijken naar arrangementen, prijzen en natuurlijk recensies. Als je hierop let kan je al een hoop bedrijven filteren. 

Zo hebben wij afgelopen maand een knalfeest gehad. Hier moet natuurlijk een hoop voor geregeld worden, dus zijn wij op zoek gegaan naar diverse kraampjes voor bij ons bruiloft. Een friet school bus leek ons een leuk idee, dus hebben wij hen benaderd en ingehuurd. 

foodtruck bruiloft

Extra sfeer

Het geeft een extra sfeer aan de bruiloft. Het geeft een soort festivalgevoel aan je bruiloft en je bent natuurlijk volledig ontzorgt. De mensen kunnen afhalen wat ze willen en dit doen zij door heel Nederland. Bij het boeken van een foodtruck heb je verse friet op jouw bruiloft. Uiteraard is dit aan te vullen met snacks, sauzen en biologische drankjes.

Persoonlijk vind ik de friet pulled beef een echte aanrader, dus wellicht even informeren naar wat er allemaal mogelijk is. Smaken verschillen natuurlijk.