Fysiotherapie in Veldhoven

Shot of a friendly physiotherapist treating his mature patient in a rehabilitation center

Op zoek naar een fysiopraktijk in Veldhoven? Bekijk de praktijk van Claessens | Van de Rijt eens. Deze fysio in Veldhoven is gespecialiseerd in sportfysio, maar weet met deze kennis en expertise ook fysiobehandelingen te bieden met goede resultaten voor andere klachten. Je kunt in Veldhoven in de meeste gevallen binnen 24 uur na het oplopen van je blessure al terecht. Dit komt door de openingstijden die de praktijk in Veldhoven aanhoudt. Je kunt gerust een afspraak maken voor of na je werktijden of schooluren. Je kunt hier zelfs op zaterdag terecht.

Behandelplan samen opstellen

De fysio in Veldhoven is dus gericht op sportfysio. Het doel van sportfysio en deze praktijk in Veldhoven is effectieve behandelingen. Ze willen jou zo snel mogelijk weer klachtenvrij door het leven laten gaan en dat vraagt om effectieve behandelingen. Bij topsporters is het van belang dat ze op korte termijn weer hun sport kunnen beoefenen, zonder dat de klachten of blessures weer terug komen. Met deze insteek worden ook andere behandelingen gemaakt. Je maakt in overleg met de fysio in Veldhoven een behandelplan.

Behandelingen voor ieder doel

Met ruime openingstijden en deze insteek van minder behandelingen voor meer effect, kun je op korte termijn waarschijnlijk weer zonder klachten door het leven. Samen met de fysio in Veldhoven bepaal je wat jouw doel is. Het doel verschilt namelijk per persoon. Als sporter wil je zo snel mogelijk weer je sport kunnen uitoefenen, maar iemand met pijnklachten wil natuurlijk vooral van de pijn af geholpen worden. Dat zijn andere doelen die andere behandelingen vragen. De fysio in Veldhoven weet je hierbij te helpen. Bekijk de website voor alle informatie.