Gehoortoestellen uitproberen

gehoortoestellen

Ben jij erachter gekomen dat jouw gehoor wat minder is, probeer dan diverse gehoortoestellen uit. Natuurlijk moet er eerst een onderzoek komen of jouw gehoor wel slecht is. Hiervoor kan je naar een kno arts gaan die deze test voor jou gaat uitvoeren. Maar het is ook mogelijk om zelf een online test te gaan doen. Via de website van Phonak is het mogelijk om dit uit te voeren en erachter te komen of jouw gehoor inderdaad wat slechter is. In een slechts 3 minuten durende test is het mogelijk om hier te ontdekken wat je wel of niet meer kan horen. Echter kan je er niet vanuit gaan dat deze test ook gelijk is aan een test bij de specialist. Een afspraak hier of bij een audicien is dan altijd nodig.

Verschillende gehoortoestellen getest

Al een hele poos liep ik met het idee dat ik niet echt meer goed kon horen. Dit is er in de loop van de jaren ingeslopen en dat maakte mij best wel zorgen. Daarom leek het mij verstandig om naar een audicien te gaan. Deze heeft diverse testen gedaan en op deze manier ben ik erachter gekomen dat mijn gehoor inderdaad niet goed meer is. Gelukkig heb ik nog wel één oor waar ik goed mee kan luisteren en daarom was voor mij één hoortoestel zeker nodig.

In deze winkel heb ik diverse modellen mogen testen en heb zelfs een proefmodel mee naar huis mogen nemen. Na een week hiermee te hebben gelopen en goed was bevallen is er een definitief model via Phonak besteld.