groepsaccommodaties brabant, iets voor jou?

groepsaccommodatie

Wil jij graag met vrienden of familie een weekendje of langer weg? En wil jij op een speciale plek overnachten met elkaar? Dan is groepsaccommodaties brabant perfect voor jou. Je hebt hier twee verschillende accommodaties waar je terecht kunt. Het is gelegen in Brabant en het is makkelijk te bereiken. 

Het is een mooi oud pand waar alles nog in de oude stijl is. Wil jij een speciale plek? dan is dit de perfecte optie voor jou. Het is een oud pand met oude balken, openhaarden en meubels. 

Er zijn 2 accommodaties waar mensen kunnen slapen. De eerste is het koetshuis. Hier kunnen 30 mensen maximaal slapen. Er zijn 7 slaapkamers waar meerdere bedden liggen. De tweede plek heet de eikenberg. Hier kunnen maximaal 60 mensen slapen. Er zijn 10 bedden per kamer. Verder is het super gezellig met een grote woonruimte tussen de kamers.

Verder is er super veel te doen in de omgeving. Er is een groot bos waar je lekker kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Verder heb je in de omgeving veel te doen zoals waterskiën en andere activiteiten. Wil jij graag meer te weten komen over groepsaccommodaties brabant? Neem dan een kijkje op de site.