Hoe draag je sneakers in 2021?

DL Sport dames sneakers

Sneakers zijn eigenlijk van alle tijden geweest. Iedereen heeft wel een paar in zijn of haar kast staan. Wel worden sneakers geassocieerd met een sportieve outfit. Ze worden meestal onder een spijkerbroek of jogging pants gedragen. Tegenwoordig hoeft dat helemaal niet meer. Zeker niet de DL sport dames sneakers. Lees hier waarom. 

Sportieve sneakers 

De sneakers die nooit echt uit de mode zijn geweest zijn bijvoorbeeld de witte gympen. Die worden vaak gemaakt met een gekleurd logo op de zijkant, bijvoorbeeld van Nike of van Adidas. Dit zijn inderdaad de schoenen die het beste bij een sportieve outfit passen. Die draag je dus niet met een chique jurk of pantalon. Dat is een beetje een vreemde combinatie. Al moet gezegd worden dat de DL sport dames sneakers wel bijna overal mee te combineren zijn. 

DL Sport dames sneakers

Sneakers bij een nette outfit 

Doordat er heel veel nieuwe merken en designs zijn kun je sneakers toch combineren met een wat nettere outfit. Het voordeel is dat je lekker loopt op je schoenen en toch netjes gekleed gaat. Nette sneakers zijn in het zwart en hebben details van lak. Het design is heel anders dan een sportieve gymp. 

Waarmee combineer je sneakers? 

Eigenlijk kun je sneakers overal mee combineren. Let wel op de kleur in je kleding en de uitstraling van de schoen. Het verschilt ook per merk. Kijk maar eens naar DL sport dames sneakers en let op de foto’s die het merk wil uitstralen.