Huis verkopen Rotterdam

huis verkopen rotterdam

Neem bij je huis verkopen in Rotterdam een makelaar in de arm. In mijn geval is dat een groot succes geweest, anders dan bij goede kennissen van mij die hun huis zelf via internet wilden verkopen.

Professioneel

Alles goed na mijn advies

Het voordeel was dat de mensen op het makelaarskantoor veel voorwerk deden. Potentiële klanten die nooit de zaak financieel rond konden krijgen, kreeg ik niet over de vloer maar die vrienden van mij wel. Op een gegeven moment vertrouwde de vrouw het niet meer van die kennissen, voor haar gevoel liet ze alleen maar inbrekers zien wat er te halen viel, en hoe ze binnen konden komen tijdens hun afwezigheid. Ik heb daarentegen amper mensen over de vloer gehad, maar allen waren serieuze klanten die echt zo’n woning zochten en het konden betalen. Het belangrijkste werk was dus op het kantoor van de makelaar en niet bij mij thuis. Ik had mijn woning na enkele bezichtigingen verkocht. Mijn kennissen zagen dat aan, en zijn toen na mijn advies ook met een makelaar in zee gegaan. Zij hebben hun huis aangeboden bij de makelaar, en daarna vlot hun huis in Rotterdam kunnen verkopen.