Ik heb de damesschoenen Paul Green brons gekregen

Mijn moeder is een grote schat. Ik heb de damesschoenen Paul Green brons gekregen. Die wilde ik al een tijdje, maar ik vergat ze steeds te kopen. Je kent denk ik wel hoe dat gaat, het staat in je winkelmandje, maar je denkt, ik koop ze later wel, en voor je het weet ben je alweer weken verder, dan vergeet je het gewoon. Hetzelfde als naar de kapper gaan, mijn haar is te lang, ik wil het knippen en dan drie maanden later ga ik pas naar de kapper, totaal te laat eigenlijk.

Nieuwe schoenen

Maar, dit betekent dan weer wel dat ik geen impuls koper of iets dergelijks ben, dat is dan weer positief. Je moet je eigenschappen altijd zowel negatief als positief zien denk ik altijd maar zo! Maar goed, ik was dus bij mijn moeder op bezoek en ze keek naar mijn schoenen, ze zei: Paula, dit kan echt niet meer. Ik zag toen wat ze bedoelde, de zool van mijn linkerschoen was er half af. Toen zei ik dat ik nog wat in een online winkelmandje had staan, ze zei: laat eens zien. En toen kocht ze het voor me. Lief!