Ik wil kindercoach worden

Helaas heb ik het vorige week te horen gekregen dat ik vanaf volgende maand geen werk meer heb. Het bedrijf gaat de deuren sluiten aangezien er te weinig opdrachten binnen komen. Vervelend natuurlijk maar het geeft mij wel een kans om iets anders te doen. Ik wil kindercoach worden! Deze rigoureuzer stap wilde ik nemen omdat ik altijd met kinderen heb gewerkt en maar al te goed weet dat kinderen een steuntje in de rug moeten krijgen. Kinderen vinden het nu eenmaal erg lastig om een stap in de richting te zetten, dit horen ze liever van iemand om deze stap te zetten als dat ze het zelf zullen doen.KiKlogoB

Het moment dat ik heb besloten om te gaan zoeken naar deze opleidingen was ik dolenthousiast. Op het internet gezocht en uiteindelijk terecht gekomen op de website van KIK opleidingen! Hier werd het duidelijk dat het volgen van deze opleiding helemaal niet duur hoef te zijn, sterker nog, voordeliger als wat ik elders gezien had! Ik heb er dan ook voor gekozen om bij hun deze opleiding te gaan volgen. Volgende week start ik met deze opleiding tot kindercoach!