Indola shampoo

Met shampoo wordt een product bedoeld, meestal in vloeibare vorm, dat bedoeld is om haar te wassen of te reinigen. Een shampoo bevat een detergent om stof en vuil van de haren en hoofdhuid te verwijderen door af te spoelen met water, zonder evenwel de natuurlijke oliën die het haar beschermen mee te verwijderen. Er zijn shampoos voor verschillende haartypes en we gebruiken het allemaal, maar wat is Indola shampoo?

Merk

Indola is een internationaal en exclusief kappersmerk. Ze zijn innovatief, en brengen graag inspirerende en individuele haarverzorgings- en stylingproducten op de markt die zelf hebben ontwikkeld. De verschillende lijnen ondersteunen de verschillende processen tijdens het verven, verzorgen en stylen van het haar op een slimme manier. Het prachtige motto van Indola is dan ook: “Think smart, think Indola”. Ze zijn onder andere bekend voor hun Indola shampoo. Indola heeft prachtige producten en ze laten iedereen stralen van zelfvertrouwen.

Bestsellers

Indola staat bekend om haar Indola Color Style Mousse. Deze fantastische Color Style Mousse dé ideale leave-in kleurschuim die je gekleurde lokken weer flink verfrist. Alsof je haren net weer een beurt hebben gehad bij de salon. Uiteraard heeft Indola meerdere goedlopende producten, hoe kan het ook anders met zo’n fantastische kwaliteit voor zo’n lage prijs. De Indola Fibre Gum is een en briljant product die ook echt doet wat hij beloofd.