Bekijk de katoenen hoed dames bij Hatland. Alle hoeden hebben veel draagcomfort en zullen hoog zomer gegarandeerd verkoeling bieden, later in deze tekst daar meer over. De katoenen hoed dames is een mooi alternatief van een pet waarvan Hatland een enorme collectie heeft. Een andere hoed die uitermate geschikt is voor de zomer is de strohoed waarvan Hatland bijzonder elegante modellen heeft. Kortom met hoeden en petten van Hatland kun je alle kanten op, maar zij hebben meer dan hoofddeksels voor de zomer. Alle hoeden en petten zijn van goede kwaliteit en de afwerking is netjes, het zijn echt hoeden waarmee je voor de dag kan komen.

Hatland biedt veel keuze

Binnen de katoenen hoed dames is er nog wat keuze omtrent de eigenschappen. In het intro staat al een passage over hoeden die verkoeling en bescherming bieden, en daarin kun je extra filteren. Aan de linkerzijde van de site staat product eigenschappen, en dan zie je daaronder UPF50+ en waterafstotend staan. Hierdoor kun jij de katoenen hoed dames kopen met een doel. Alle hoeden zullen verkoeling geven, beschermen tegen schadelijk zonlicht waardoor je minder antizonnebrandcrème met een beschermingsfactor op je gezicht hoeft te smeren. Bij extreem veel zonlicht kun je voor UPF50+ kiezen, en waterafstotend is goed voor op een Nederlandse camping.

Hoofddeksels voor alle vier de seizoenen

De katoenen hoed dames is echt voor de zomer. In Nederland is warm al snel benauwd gevolgd door een regenbui, als je in zulke omstandigheden op de camping staat of op een festival bent, dan is zo’n zomerhoedje ideaal. Als er enkel veel zon en hitte is kun je nog uitwijken naar een strohoed waarvan Hatland prachtige modellen heeft. Tevens heeft Hatland een grote collectie hoeden en mutsen voor als het buiten koud is. Je kan daarin filteren, selecteren voor dames of heren, en eigenschappen. Bekijk dus op de site de hoeden, en vergeet niet bij de petten, mutsen en handschoenen te kijken.