Leuk weekendwerk in Veldhoven

weekendwerk veldhoven

Als student is het leuk om hier weekendwerk in Veldhoven bij te kunnen hebben. Door de weeks naar school en in het weekend heerlijk kunnen werken. Omdat ik hiermee best wel een leuke verdienste verdien, kan ik hiermee weer andere leuke dingen doen. Heerlijk gaan stappen, uit eten, of een keer leuke kleding of ander materiaal kopen. Bij de McDonald’s is het zeer leuk werken. Vooral omdat het in de buurt is van mijn woonplaats en hier meerdere, bekende personen werken. Bovendien kan ik hierheen lopen en ook dat is wel zo prettig.

Geweldig weekendwerk in Veldhoven vinden

Vroeger kwam ik vaak naar deze hamburgertent om een heerlijk broodje of wat anders te bestellen. Sinds ik hier mijn werk heb gevonden sta ik nu aan de andere kant van de balie om de klanten te helpen. Een erg leuke job om zo de mensen aan een heerlijke maaltijd te kunnen helpen.

Ben jij ook op zoek naar ene leuke baan in de horeca en wil jij zelf het aantal uren kunnen bepalen, neem dan een kijkje op de website van de McDonald’s. Hier staan dagelijks verschillende vacatures op, waarop je kan reageren. Neem een kijkje op deze website en zie of er een leuke vacature voor je bij staat.