Met een bedankje zeg je heel veel

bedankje

Wanneer je een bedankje krijgt groot of klein, dan heeft dit toch een gevoel van waardering. Of dit nu is om een bepaald soort hulp dat je hebt geboden of omdat je aanwezig bent geweest bij een bepaald moment. Wanneer je eens op de website kijkt van Memoriae, dan kun je direct al diverse categorieën vinden van bepaalde gelegenheden waar je dit gebaar kunt bestellen. Omdat ik inmiddels een zeer tevreden klant ben, bracht dit mij op het idee om een compliment achter te laten op dit blog. 

bedankje

Een klein gebaar met een grote betekenis

Het bedankje dat ik heb besteld is naar aanleiding van het overlijden van mijn moeder. Omdat mijn moeder ook altijd wel iets weggaf, wide ik toch iets doen wat echt typisch voor mijn moeder zou zijn. Ik heb gekozen voor bloemenzaadjes en op de verpakking staat een persoonlijke tekst. Dat maakt het gebaar nog meer speciaal. De reacties van familie en vrienden waren erg leuk. Zij begrepen mijn bedoeling hiermee, ik kreeg namelijk te horen: “dit is echt iets dat je moeder ook zou doen.” 

Neem maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Dit adres is zeker een adres om te onthouden.