Met kunststof platen behaal je veel voordelen voor je badkamer plafond

Badkamer plafond

Je badkamer plafond, pak je die ook mee wanneer je wilt gaan vernieuwen? Zelf wist ik daar geen goed antwoord op. In principe zag het er goed uit en wilde ik het alleen schilderen. Hierdoor was ik niet van plan om meer geld uit te geven dan nodig was. Alleen kwam mijn schoonvader aan met de tip om naar het materiaal te kijken. Waarschijnlijk denk je nu hetzelfde als wat ik toen dacht. Wat maakt het uit welk materiaal mijn plafond is.

Gemakkelijk te monteren

Vervang je badkamer plafond door kunststof

Het blijkt best veel uit te maken. Je badkamer kan namelijk vochtig worden, zeker wanneer je er een douche of bad in hebt. Dit trekt in het hout of metaal en brengt zo zijn problemen mee. Hier heb je met kunststof geen last van. Daar had ik helemaal niet bij stil gestaan, waardoor ik was gaan kijken wat voor een soort plafondplaten ik heb. Omdat het niet handig is om houten platen te hebben ben ik gaan kijken naar kunststof plafondplaten.

Nu heb ik mijn badkamer klaar, inclusief plafond. Hierbij moet ik zeggen dat kunststof een hoop gedoe scheelt. Ze zijn een stuk lichter, waardoor ze makkelijker boven je hoofd te houden zijn. Bovendien zijn ze ook makkelijk te bewerken, zeker wanneer je er een paar extra lampen wilt.