Mijn administratie Reusel

Ik kan alleen maar goed spreken over de administratie Reusel. Ik ben daar nu een half jaar en ze doen ontzettend goed werk. Ik had het te druk en ik kon het niet meer alleen af, het was tijd dat ik dingen ging veranderen. Dit ging niet even snel hoor, ik ben een beetje koppig, het liefst ben ik om elf uur ’s avonds nog echt aan het werk. Zo vervelend. Maar goed, het is mij met de paplepel ingegoten. Hard werken hoort erbij. Mijn vrouw moet mij dus echt soms even een halt toe roepen. Ik las ergens, ik weet niet eens meer waar, over een kantoor die je administratie deels ondervangt. Ik belde ze op en het gesprek was meteen heel erg positief en fris, ik wist meteen dat ik met hen aan de slag wilde.

Administratie uitbesteden

Na een paar gesprekken gingen ze al meteen aan de slag. Dit betekende dat ik soms om zes uur gewoon klaar ben, dat ik dan gewoon een vrije avond heb! Ik moet er nog wel even aan wennen hoor, soms ga ik gewoon wel aan het werk. Maar wat ik al zei, mijn vrouw heeft goed zicht, ze stuurt me soms echt even de deur uit, wanneer ik weer aan het werk ben.