Mijn ervaring met RealGen is zeer positief!

Ik ben een tijdje geleden in contact gekomen met RealGen en werd aangenaam verrast. Ik heb sinds kort mijn eigen onderneming en wilde hier graag een website voor opzetten. De website van RealGen sprak mij aan. Het oogt professioneel en je voelt je al gelijk welkom. Ik besloot contact op te nemen en voor RealGen te gaan.

Professionele website door RealGen

Tijdens mijn eerste gesprek werd ik erg vriendelijk geholpen door de medewerkers van RealGen. Ze spraken uit veel ervaring en kwamen erg professioneel over op mij. RealGen denkt echt met je mee en de medewerkers proberen echt iets samen met je op te bouwen. En dit was ook gelukt. Ik kon al mijn wensen en eisen kwijt en samen keken we of het mogelijk was om te realiseren voor mijn onderneming. Ook wanneer iets minder mooi zou ogen op mijn website, was RealGen altijd eerlijk en open in hun contact. Dit zorgde voor een prettige samenwerking.

Snel en gemakkelijk een website

Door het eerlijk en open contact met RealGen kon er snel en duidelijk gecommuniceerd worden. Dit zorgde ervoor dat er snel gewerkt kon worden en grote stappen gemaakt konden worden voor mijn website. Zo vond de oplevering al binnen een paar dagen plaats en kon ik de website zelf al bekijken en eventuele aanpassingen doen. RealGen levert hun werk dus echt snel maar ook zeker goed en houdt daarbij ook rekening met jouw wensen. De prijs is daarbij ook erg aantrekkelijk vergeleken met de concurrenten van RealGen. En dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Ik kan RealGen als marketingbureau alleen maar aanraden bij iedereen!