Naamstickers zelf maken: zo doe je dat

naamstickers zelf maken

Je hebt waarschijnlijk wel vaker stickers gezien met namen of namen van bedrijven. Nu wil je graag naamstickers zelf maken. Maar hoe doe je dat eigenlijk? In dit artikel leggen wij je hier meer over uit.

1. Ontwerp je naamstickers

Voordat je jouw naamstickers kunt laten drukken zul je ze natuurlijk eerst moeten ontwerpen. Soms kun je dit doen via de website van de drukker die je hebt gekozen. Zij bieden hiervoor dan een tool aan. Dit is echter niet altijd mogelijk; je zult dan zelf een ontwerp moeten aanleveren. Een handige tool om een ontwerp mee te maken is Canva. Let bij het ontwerpen trouwens wel op de specificaties van de drukker voor het aanleveren van het bestand.

naamstickers zelf maken

2. Je naamstickers bestellen

Zodra je jouw naamstickers klaar hebt, kun je ze bestellen. Dit kun je doen via de website van de drukker. Kies welk soort naamstickers je wilt en hoeveel je er wilt hebben. Vervolgens kun je het ontwerp van je naamstickers uploaden, als je ze niet via de website van de drukker hebt gemaakt. Rond vervolgens je bestelling af en wacht tot je naamstickers binnenkomen!