Nagelstudio Beuningen levert kwaliteit

nagelstudio-beuningen

Vandaag ben ik bij nagelstudio Beuningen geweest en ik heb daar een hele goede behandeling gehad. Ik heb hele zwakke nagels van mezelf, denk dan bijvoorbeeld aan scheuren in mijn nagels als ze iets langer worden, ook zijn ze erg zwak en dat wil ik niet meer. Ik heb wel eens gel nagellak laten doen, maar dit ging heel erg snel van mijn nagels af door het sporten. Ik blijf toch een vrouw en ik wil wel mooie nagels, dus ik ben gaan zoeken naar een goede salon. Uiteindelijk ben ik bij nagelstudio Beuningen, Salon Ligé uitgekomen.

Nagelstudio Beuningen

Een goed gesprek

Ik heb van tevoren met nagelstudio Beuningen gebeld en mijn probleem uitgelegd. Zij begreep mijn probleem gelijk en ze wisten hoe ze dit moesten aanpakken. Ik heb uiteindelijk gekozen voor gel nagels. Salon Ligé raadde me dit aan in plaats van acryl nagels, want acryl is een harde nagel en ik heb zelf zachte nagels en dat kan niet goed gaan zitten.

Mijn behandeling

De gel van de gelnagels is een stroperige substantie die met een penseeltje heel precies aan wordt gebracht. De gel wordt uitgehard door een UV-lamp. Bij mij werd de gel in twee laagjes aangebracht, het kan per persoon verschillen hoeveel laagjes je nodig hebt. Dan worden je nagels glanzend gemaakt en verzorgd. Ik ben erg te spreken over de behandeling van nagelstudio Beuningen.