Op zoek naar vacature docent hbo en erg snel een baan gevonden!

vacature docent hbo

Lesgeven is echt mijn passie, maar helaas moest ik door een reorganisatie weg bij mijn vorige baan. Vol goede moed moest ik dus op zoek naar een nieuwe vacature docent hbo. Ik vond het enorm fijn bij de vorige school waar ik lesgaf, dus ik hoopte dat mijn toekomstige baan ook minstens net zo leuk zou zijn! Uiteindelijk heb ik bij GoudGrijs aangeklopt, omdat ik hoorde dat een collega van me hier ook snel aan een andere baan is gekomen.

Na drie weken al nieuwe baan

Ik heb eerst gebeld met GoudGrijs voor een kennismakingsgesprek, omdat ik wilde weten met wat voor soort scholen zij werkten. Dit gesprek was erg leuk en ik werd heel erg enthousiast. Ze zouden me opnemen in hun database en gingen meteen op zoek naar een geschikte school met een openstaande vacature docent hbo. Na ongeveer drie weekjes kreeg al een telefoontje voor een uitnodiging om op sollicitatiegesprek te komen bij een school in een nabijgelegen stad. Dit sollicitatiegesprek heb ik twee dagen geleden gehad en het ging erg goed naar mijn gevoel. Gelukkig was dit gevoel wederzijds, want ik heb net te horen gekregen dat ik het geworden ben. Ik ben GoudGrijs dus erg dankbaar voor deze kans!