Bekijk de prachtige citroenplant die je bij Tropic trees kan kopen. De citroenplant behoort tot de citrusbomen, en de sinaasappel- limoen- mandarijn- en granaatappelboom behoren allen tot de citrus. Welke citrus je ook wil, je bestelt de boom of plant heel eenvoudig online bij Tropic trees. Aldaar pakken ze de boom of plant stevig in, en sturen ze het naar ieder adres binnen Europa, dus ook naar jouw huis of bedrijf. Mocht online winkelen niets voor je zijn, je kan contact leggen met Tropic trees en een moment inplannen dat je naar Hengelo kan gaan om het hele assortiment, dus ook de citroenplant, aldaar te bekijken.

Tropic trees heeft meer unieke bomen en planten

Naast de citroenplant en andere citrusbomen heeft Tropic trees meer unieke bomen en planten in het assortiment. Op de site kun je ook de olijf- vijgen- en palmboom zien. Al deze bomen hebben hun eigenaardigheden, maar wat overeen komt is dat het subtropische bomen zijn die in het Nederlandse klimaat kunnen groeien. De eigenaardigheden is het verschil wat de bomen hebben. Bijvoorbeeld in de citrus komen in het voorjaar allemaal bloesems die heerlijk ruiken, de vijgenboom ruikt weer lekker als het vruchten draagt. De palm- en olijfboom verliest in de winter weer geen blad, dus is het hele jaar door groen.

Creëer een subtropische oase bij je woning of bedrijf

Veel van de bomen zijn winterhard, en kunnen het gehele jaar door buiten staan. Je moet wel opletten, misschien is die citroenplant die je voor ogen precies een exemplaar die niet een periode van vorst zal overleven. Gelukkig is de info op de site goed, je zal dus geen onaangename verassingen achteraf hebben. Je kan ook voor makkelijk gaan en kiezen voor een druif. Deze is niet bijzonder in ons klimaat, je kan het zien als iets voor beginners. Anderzijds zijn veel vijgen- olijf- en citrusbomen makkelijk te onderhouden. Je kan de bijzondere subtropische bomen bij elkaar zetten.