Romika pantoffel voor de winter!

Ik vind het heerlijk om in mijn Romika pantoffel te lopen! Deze zitten namelijk als gegoten, iets wat ik met een ander pantoffel gewoonweg niet heb. Al een geruime tijd was ik aan het zoeken naar een pantoffel welke mij lekker zit, echter kon ik het maar niet vinden waardoor ik hier enorm van baalde. Door op het internet te gaan zoeken naar een nieuwe paar hoopte ik het zo wel te vinden, in de stad kon ik maar niet slagen. Door online te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Hier  hadden ze diverse pantoffels in het assortiment voor een zeer aantrekkelijke lage prijs. Deze prijs kon ik gewoonweg niet laten schieten waardoor ik ervoor heb gekozen om direct te bestellen. Nog geen twee dagen later had ik mijn pantoffels al in huis! Niet verwacht dat het mogelijk is om zo snel mogelijk een bestelling te plaatsen en dat deze dan ook nog eens zo snel wordt bezorgd. Normaal gesproken draag ik dit alleen in de winter maar nu dat ik weet dat deze lekker zitten draag ik het zelfs in de zomer! 

logo-nl