SDE subsidie aanvragen als de zon schijnt

sde subsidie zon

Stimulering duurzame energie subsidie kan je aanvragen als de zon schijnt, maar ook rond middernacht, op een regenachtige dag of een mistige ochtend in oktober. Maak je daar maar geen zorgen om. De SDE subsidie zon bestaat om mensen te stimuleren meer zonnepanelen te plaatsen zodat we langzaam over kunnen op groene energie. We moeten ons immers aan internationale afspraken houden wat betreft milieu-doelstelling anders komt Grete Thunberg in je enkels bijten. 

sde subsidie zon

Andere kandidaten voor SDE subsidie

Deze subsidie geldt natuurlijk niet alleen voor zon. Geothermie, biomassa en wind zijn allemaal bronnen van energie die in aanmerking kunnen komen voor deze financiële steun. Probeer maar eens een formulier in te vullen. Voor je het weet krijg je tonnen op je rekening gestort voor die composthoop in je achtertuin.

 Windenergie, mooi lelijk of lelijk mooi?

Wie zijn toch die mensen die windmolens zo lelijk vinden? Windmolens verpesten het Nederlandse landschap. Serieus? Met SDE kunnen we zorgen dat het hele land vol komt te staan met die elegante torens. Als echte ridder moet je wel uitkijken dat je niet één van die wieken tegen je hoofd krijg, maar die incidentie is belachelijk laag als je het bijvoorbeeld vergelijkt met hondenbeten of vallende windmolens. Subsidie voor iedereen zou ik zeggen, hoe meer windmolens hoe meer gedraai!