Spiegels op maat voor je perfecte inrichting

Spiegels op maat

Stel je voor, je gaat verhuizen. Je hebt je absolute droomwoning gevonden, want alles hoe je je woning wil hebben, is mogelijk. De keuken heeft alles wat je nodig hebt om super handig te kunnen koken, de badkamer ziet er heel strak uit, en de woonkamer straalt gezelligheid uit. Wat je huis dan helemaal kan afmaken zijn spiegels op maat gemaakt, speciaal voor jou en je nieuwe woning. Met op maat gemaakte spiegels kan je namelijk garanderen dat ze eruit zien zoals jij wil, zodat het past bij hoe jij wil dat je woning er uiteindelijk uit komt te zien!

Spiegels op maat

Kleuren en maten spiegels

Bij een spiegel denk je misschien aan de klassieke spiegel: de spiegel in het zilver. Maar er bestaan meer soorten spiegels, die dus verschillend gekleurd zijn. Behalve de zilverkleurige spiegel, heb je ook bronzen spiegels, en zelfs grijze spiegels. Als je dus bijvoorbeeld een badkamer hebt waarbij je een zilveren spiegel niet zo mooi vindt, kun je dus ook voor bronzen of grijze spiegels op maat gaan! Of als je een keuken hebt met bronze tonen, maar je wil ook een mooie spiegel op maat in de keuken, kan je ook spiegels op maat vinden die bij je visie past.

Voordelen van spiegels op maat?

Naast dat spiegels in verschillende soorten kleuren en maten komen, kan je ook nog bepalen wat voor dikte van de spiegel het beste bij jou en je spiegels op maat passen. Ook kan je kiezen of je de randen van je spiegel afgewerkt wil hebben, of juist niet. De diktes die gebruikelijk zijn voor spiegels op maat zijn 3 millimeter, 4 millimeter, of 6 millimeter. Spiegels op maat van 6 millimeter dik steekt een klein beetje verder uit, maar deze verschillen vallen in het dagelijks leven eigenlijk nauwelijks op. Ook al valt het niet erg op, heb je met spiegels op maat wel de keuzevrijheid.