massage vlaardingen

Thaise massagesalons zijn tegenwoordig in vrijwel in elke grote stad te vinden. Ook in Vlaardingen kun je voor een massage terecht. Maar waarom is er zoveel belangstelling voor deze techniek van de massage in Vlaardingen?

Voordelen voor de gezondheid

Hoewel de Thaise massage niet officieel wordt toegepast als medische behandeling, hebben veel mensen er wel veel baat bij. De Thaise massagetechnieken helpen bij het losmaken van de spieren. Hierdoor kunnen spierpijn en kramp verlicht worden. Daarnaast is het ook goed voor de bloeddoorstroming, bevordert het de afvoer van afvalstoffen en kan door middel van yoga technieken je houding worden verbeterd.

Optimale ontspanning

Door wat tijd vrij te maken en jezelf over te geven aan de massage, kan je even je hoofd leegmaken. Ook vergroot je hiermee het zelfbewustzijn. Maar ook fysiek helpt Thaise massage voor ontspanning. Door het behandelen van bepaalde drukpunten op je lichaam kunnen je spieren ontspannen en de hartslag verlaagd worden. Kortom, je ontstresst ook op lichamelijk niveau.

In balans

Bij de Thaise massagetherapie wordt uitgegaan van energielijnen en de stroming hiervan. Een juiste manier van masseren zou blokkades opheffen, waardoor de energie beter door je lichaam stroomt. Hierdoor voel je je lekkerder in je vel en verbetert je welzijn.