Thalgo

Thalgo is een uniek merk dat als doel heeft om jouw schoonheid te verbeteren. Het Franse merk is geïnspireerd door de vijf oceanen en is al meer dan 50 jaar de pionier op het gebied van professionele maritieme cosmetica in spa’s, schoonheidssalons en centra voor thalassotherapie. Het merk wint regelmatig prijzen voor haar innovaties die zijn geïnspireerd door het hart van de vijf oceanen. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, laten hun zichtbare werkzaamheid zien, kunnen tolerantie garanderen en bieden een unieke zintuigelijke ervaring. 

thalgo-hydra-

Maar waarom haalt Thalgo haar inspiratie uit de zee? De oceanen vertegenwoordigen de oorsprong en de toekomst van de mensheid en zijn daarom onlosmakelijk verbonden met het menselijk leven. Oceanen nemen 70% van het aardoppervlak in beslag, net zoals 70% van het menselijk lichaam uit water bestaat. De mensheid stamt af van de drie miljard jaar geleden levende blauwe alg die zich onderscheidde van de andere algen en het dier en menselijk koninkrijk ontwikkelde. Aan het begin van de vorige eeuw was de bioloog Quinton de eerste die gelijkenis vond tussen de samenstelling van zeewater en menselijk vloeistoffen. Daarom haalt Thalgo de kracht van haar producten uit de zee. 

De oceanen vertegenwoordigen een bron van schoonheid, rijk aan actieve stoffen waarmee Thalgo elke vrouw de beste huidverzorging kan bieden. Algen zijn zo’n actieve stof. Algen hebben namelijk een buitengewone concentratie van mineralen en sporenelementen die essentieel zijn voor onze huid om deze in balans te brengen. Algen weten de huid wel 10.000 keer beter in evenwicht te brengen dan planten die op het land leven zouden kunnen. Daarom weet Thalgo dat algen de planten van de toekomst zijn. 

Het merk is een echte pionier op het gebied van mariene cosmetica. Ze heeft een passie voor innovatie wat de kern vormt van het bedrijf. Thalgo verricht vele onderzoeken naar actieve werkstoffen uit de zee. In samenwerking met dermatologen ontwikkelen de onderzoekers van Thalgo de beste producten en de beste strategieën voor cel activering om huidaandoeningen te bestrijden. De producten van het merk weten zich aan te passen aan de behoeften van elk huidtype, zelfs aan de probleemhuid. 

thalgo-collagen-cream

Je shopt alle Thalgo producten altijd voor een scherpe prijs bij Beautyfashionshop. Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment en geniet van wat de oceanen ons te bieden hebben. Vragen over het merk of wil je advies op maat? Neem contact op met onze schoonheidsspecialistes. Zij beantwoorden graag al jouw vragen.