Tip: Een brandwerende deur

Door gebruik te maken van een brandwerende deur is erger voorkomen. Via Denios, een bedrijf die al meer dan 25 jaar bestaat hadden wij ons bedrijf extra late inspecteren voor brandveiligheid. Dit bedrijf ontwikkelt producten en systemen en begeleidt haar afnemers in de keuze van de juiste oplossing Vooral dit laatste sprak ons als bedrijf zijnde zeer aan. Omdat wij met chemische stoffen werken die alleen met uiterste zorgzaamheid gebruikt mogen worden, leek het ons verstandig om een veiligheidsspecialist erbij te halen.Deze heeft veel meer ervaring op het gebied van veiligheid en kan ons zo goed adviseren.  

Zeer kundig personeel

Nadat wij in elk magazijn een brandwerende deur hadden laten plaatsen door monteurs, controleurs en adviseurs die VCA-VOL zijn gecertificeerd, kunnen wij weer opgelucht adem halen. Dit was namelijk het laatste stukje wat nog niet in ons bedrijf was aangepast, wat betreft veiligheid. Al eerder hadden wij de kasten vervangen voor speciale kasten die tegen een stootje en dus ook tegen brand bestemd waren. 

Wanneer jij ook naar de oplossing aan het zoeken bent om een zo veilig mogelijke werksituatie te krijgen, kijk dan eens op de site van Denios en zie hier de vele mogelijkheden. Want voorkomen is beter dan genezen zullen wij maar zeggen.