rondvaart Amersfoort

Vorige week hebben we een teamuitje gehad met mijn bedrijf. Elk jaar kreeg iemand de taak om een teamuitje te verzinnen en dit jaar was dat mijn taak. Teamuitjes zijn meestal hetzelfde en beginnen langzamerhand saai te worden. Dus ik dacht ik moet met iets origineels komen deze keer. Maar wat is nou origineel? Toen ik met deze vraag in mijn hoofd zat ging ik maar eens rondvragen naar familieleden die al tientallen jaren teamuitjes mee maken.

Geschikt teamuitje

Nadat ik met mijn oom had gesproken, die tevens in rondvaart AmersfoortAmersfoort woont, tipte hij mij meteen naar rondvaart Amersfoort. Leuke rondvaarten door de binnenstad van Amersfoort. Én ook nog een Trikke tour die er bij inbegrepen zat. Dit teamuitje vond ik echt geschikt voor mijn collega’s.

Alles was snel geregeld

Nadat ik even gebeld had met rondvaart Amersfoort was alles zoals dag, tijdstip, eten en drinken snel geregeld. Op de dag zelf werd ik niet teleurgesteld. Al mijn verwachtingen kwamen uit en ik vond het naast al mijn collega’s zelf ook super om te doen. De rondvaart was prachtig en de Trikke tour was erg leuk en gezellig. We hebben een gezellige dag gehad en iedereen die ook een keer de taak krijgt om een teamuitje te verzinnen raad ik zeker aan om deze rondvaart te doen!