Tips bij het kopen van een e-sigaret en e-liquid

Je wilt graag stoppen met roken of in ieder geval geen teer meer binnen krijgen uit sigaretten. Nu heb je besloten een e-sigaret aan te schaffen, alleen weet je niet welke e-sigaret en e-liquid je moet kopen. In dit artikel geven we je een aantal handige tips.

e-liquid

1. Koop eerst een starterset of POD

Een starterset of een POD e-sigaret is ideaal om mee te starten. Een e-sigaret uit een starterset heeft veel weg van een gewone sigaret. Je trekt de damp eerst naar je mond en daarna eventueel naar de longen. Ze zijn eenvoudig instelbaar en makkelijk in gebruik. POD e-sigaretten zijn eveneens makkelijk te bedienen en te vullen en hebben een goede smaak. 

2. Controleer of de e-sigaret origineel is

Helaas zijn er bij e-sigaretten ook veel clones in de omloop. Het is belangrijk om dit te controleren voordat je tot aankoop overgaat. Een clone kan het soms ook goed doen, maar in veel gevallen is de kwaliteit minder dan het origineel. Je kunt clones vaak herkennen aan de absurd lage prijzen.

e-liquid

3. Test verschillende smaakjes e-liquid

De vloeistof die je in een e-sigaret stopt wordt e-liquid genoemd. Je hebt deze vloeistof nodig om gebruik te maken van de elektronische sigaret. Om de zoveel tijd moet je dit ook bijvullen. Als je een e-liquid uitkiest, is het belangrijk dat je let op de smaak. Het beste is om verschillende smaakjes uit te testen, zodat je uiteindelijk een smaak vindt die je echt lekker vindt.