Toe aan een toetsing rie? Klik hier voor meer informatie!

02A14S3P

Afgelopen woensdag is mijn bedrijf officieel gegroeid tot zevenentwintig medewerkers. Vorige maand hebben wij maarliefst vijf mensen in dienst genomen, omdat het afgelopen kwartaal erg hard is gegaan. Mijn medewerkers hebben harder moeten werken om de opdrachten klaar te krijgen. Nu is het verplicht dat je je boven de vijfentwintig medewerkers een toetsing rie aflegt.

ZoekenSBS-logo-kl

Zelf heb ik al eens eerder een toetsing rie meegemaakt. Zelf ben ik van mening dat de veiligheid van mijn medewerkers gewaarborgd wordt en het een veilige werkplek is. Toch is het verplicht om de toetsing af te leggen door een arbobedrijf. Het leek mij verstandig om een bedrijf te vinden die een geruime tijd ervaren is.

SBS

Na een tijd gezocht te hebben ben ik SBS tegengekomen. Dit bedrijf is veruit het beste arbobedrijf dat ik heb kunnen vinden op het internet. Bij collega’s in mijn branche hebben zij ook verschillende bedrijven geholpen. Van mijn collega’s heb ik zeer positieve reacties gekregen over SBS. Daarom heb ik besloten om met dit bedrijf contact op te nemen en een afspraak te maken. Over een paar weken komen zij al langs om de eerste controle uit te voeren, geweldig!