Verlichte gevelletters voor het pand

gevelletters

Is het niet saai om zoals elk topbedrijf gewoon de gevelletters op een normale manier aan het pand te verbinden. Het ziet er toch veel beter uit als het pand nog een extraatje heeft wat een beetje opvalt. Denk bijvoorbeeld aan de mooie gevelletters die verlicht zijn. Je kunt verschillende verlichtingen kopen en gebruiken voor de gevelletters. Dit is toch wel een verademing en zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf een beetje opvalt tussen al die andere saaie manieren die de meeste gebruiken.

Neon Lichten

Hoe mooi zou het zijn dat als iemand in de avond langs jouw bedrijf loopt en denkt van, “zo dat zijn mooie lichten”. Het lijkt wel of bedrijven elkaar altijd proberen na te doen en dat weinig origineel proberen te zijn. Het hoeft niet zo te zijn dat je altijd voor het meest excentrieke moet gaan, maar als je het toch een beetje anders kan doen is er genoeg reden om dat zeker te doen.

Reflecterende lichten

Je kan zelfs ervoor kiezen om mooie reflecterende lichten te gebruiken dus als een auto zijn lichten schijnt op de letters dat deze een mooi licht geven. Dit blijft wel nog een goed idee en de automobilist vergeet dat sowieso nooit meer.