Vervoer van grote hoeveelheden

Container huren bij Gebr. Vermeer Transport

Kleine partijen goederen kun je snel aan de andere kant van de wereld hebben met het vliegtuig. Maar wanneer je een grote hoeveelheid hebt wordt het een dure aangelegenheid. Een container is dan een ideale oplossing, over zee kun je namelijk voordeliger goederen vervoeren waar ook ter wereld. Container huren bij Gebr. Vermeer Transport maakt dit mogelijk, hier kun je een container huren zolang je deze nodig hebt. Moet je eenmalig een zending verzenden dan is het huren van een stalen container de oplossing.

Logistiek

Opslaan van materialen op je eigen locatie

Niet alleen voor het verzenden van goederen worden de containers gebruikt, ook wanneer je materialen op moet slaan. In de bouw worden de containers ook vaak gebruikt, voor het opslaan van kostbare goederen als wandtegels of dure systemen voor een woonhuis. Voordeel ervan is dat de containers van staal zijn, en goed beveiligd. Men heeft groot gereedschap nodig om erin te kunnen komen. Heb je niet heel veel ruimte dan zijn de containers eenvoudig op elkaar te stapelen, Container huren bij Gebr. Vermeer Transport kan dit ook voor je regelen.

Goede service

Ook kopen is bij Vermeer een optie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je vaker en regelmatiger een container nodig hebt om goederen te vervoeren. Dan is het goed ook te kijken om een container te kopen, bij Container huren bij Gebr. Vermeer kun je ook verschillende formaten containers kopen. Een 10, 20 of 40 voet container zijn ook te koop, slim als je heel veel huurt om er misschien een te kopen als je er de ruimte voor hebt.