Dit is wat een NEN 3140 cursus inhoudt

NEN 3140 cursus

Zelf ben ik jaren werkzaam geweest in een groot magazijn. Ik moest dan ook orders picken en hierin beleefde ik veel plezier. Om dit te mogen doen toen er tijd moest ik wel een NEN 3140 cursus volgen. Gelukkig werd deze dan ook betaald door mijn vorige baas. Omdat jullie wellicht niet weten wat dit precies inhoudt zal ik hier dan ook dieper op in gaan. 

Wat betekent het dan precies?

Deze cursus is een belangrijke veiligheidsnorm die gesteld wordt door de Arbowet. Deze norm geeft in hoofdlijnen aan hoe u veilig te werk moet gaan wanneer u werkt in de elektro branche. Zo heb je binnen deze cursus dan ook verschillende niveaus omtrent de opleiding:

  1. Opleiding VOP NEN 3140
  2. Opleiding VP NEN 3140
  3. Herinstructie VOP NEN 3140
  4. Herinstructie VP NEN 3140

De rijschool PTC Opleidingen biedt deze allemaal aan. Deze meeste heb ik zelf dan ook doorlopen en met succes! Dit allemaal dankzij de goede begeleiding. Ik kan deze firma dan ook met een gerust hart aan jullie aanraden. Wanneer jullie hier zelf lessen hebben gevolgd ben ik ook benieuwd naar jullie ervaringen. Deze kun je dan ook met mij delen door onderaan deze pagina een reactie te plaatsen. Voor verdere vragen verwijs ik je graag door naar de hierboven genoemde website.

NEN 3140 cursus