Hier vindt u meer over originele bedankjes

momoriae logo

Al eent tijdje ben ik op zoek naar originele bedankjes voor mijn collega’s. Sinds gisteren heb ik namelijk aangekondigd dat ik ontslag ga nemen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een andere werkgever heeft interessante projecten aangeboden die uitdagender zijn. Dit wilde ik graag doen, omdat het varieert en goed is voor mijn eigen. Ook ga ik verhuizen en laat ik dus veel mensen achter mij.

Zoeken momoriae logo

Zelf weet ik niet waar ik terecht kan voor originele bedankjes. Er zijn namelijk veel bedrijven die dit aanbieden. De beste kiezen is dan ook moeilijk, althans, dat dacht ik. Al gauw kwam ik terecht bij Memoriae. Dit bedrijf is veruit het beste bedrijf en heeft al jaren ervaring. Ook weten zij als geen ander om diverse en originele producten aan te bieden. Dit maak natuurlijk veel indruk bij mij. Daarom wilde ik contact opnemen met een van de medewerkers van het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

De medewerker neemt de telefoon vriendelijk op en staat mij gedurende het gesprek netjes te woord. Voordat ik het wist hadden wij de plannen besproken en een gesprek ingepland om de details te bespreken, geweldig! Bij dit bedrijf kom ik zeker vaker terug.